De Fabius MBO Opleidingen zijn erg populair. Dat is met name het geval bij bedrijven, die er hun werknemers naartoe sturen voor een cursus of opfriscursus. Maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een betere baan biedt Fabius MBO Opleidingen een aantrekkelijk aanbod aan cursussen. Iedereen die actief is in een administratieve functie kan terecht bij Fabius MBO Opleidingen. De meeste opleidingen duren een half jaar tot ruim een jaar. Een keer in de week wordt er een dagdeel les gegeven. Daarnaast moeten de cursisten huiswerk doen.

Fabius MBO Opleidingen zitten overal

Het is belangrijk dat een cursist van Fabius niet te veel moeite hoeft te doen om naar een leslocatie te komen. Lange reistijden zijn slecht voor de motivatie van de cursist, vooral als die reis meerdere keren in de week moet worden gemaakt. Om dat te vermijden heeft Fabius MBO Opleidingen meer dan 50 leslocaties in het land. Die zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er wordt les gegeven in kleine klassen van maximaal 20 cursisten. Daardoor hebben de docenten voldoende tijd om aan iedere cursist voldoende aandacht te besteden.

Het belang van een goede opleiding

Veel volwassenen vinden het onzin om op latere leeftijd opnieuw een cursus te volgen. Toch hebben ze met een goede opleiding een veel betere kans op een goed betaalde baan. Met een cursus van Fabius MBO Opleidingen is de kans dat je je huidige baan verliest een stuk kleiner. En als je op zoek bent naar een nieuwe baan is de kans veel groter dat je die snel zal vinden. Een ander voordeel van een diploma van Fabius MBO Opleidingen is, dat je dan een hoger salaris tegemoet kunt zien. Een cursus volgen heeft dus echt wel zin.