Gabor dames enkellaarsjes

Ik ben enorm fan van mijn mooie Gabor dames enkellaarsjes, want ze zitten heel lekker en staan ook nog eens superleuk. Het design is erg tijdloos en elegant. Ik kan de schoenen daarom naar mijn werk aan, maar ook in mijn vrije tijd als ik bijvoorbeeld naar de stad ga.

Gabor dames enkellaarsjes

Elegant met een moderne twist

Een van de redenen waarom ik helemaal fan van mijn Gabor dames enkellaarsjes ben, is vanwege het feit dat ik deze schoenen echt overal bij kan dragen. Ze staan goed onder een spijkerbroek, maar zijn ook erg leuk onder een jurkje of rokje. De enkellaarsjes hebben een kleine hak, dus dat maakt de schoen elegant. Tegelijkertijd heeft het design een moderne twist gekregen door de studs aan de zijkant van de schoen. Deze combinatie vind ik echt te gek, want dat contrast tussen een chique en eigentijdse look zie je ook terug in mijn eigen kledingstijl. Ik raad deze Gabor dames enkellaarsjes daarom echt aan. Bekijk dus snel de collectie bij Van Bommel Schoenen en bestel ook een paar van deze geweldige laarsjes!