schadevergoeding aanrijding

Het gebruik van uw autoverzekering is voor onverwachte auto- of verkeersongevallen waarbij schade aan eigendommen of auto’s is ontstaan, zelfs als het uw schuld is, kunt u nog steeds een verzekering claimen om u te helpen de schade te betalen. Ongeacht wie de schuldige was voor het auto-ongeluk, zolang u een schadevergoeding aanrijding heeft als onderdeel van uw auto verzekeringsovereenkomst, kunt u een aanrijdings-claim indienen en innen bij uw verzekeringsmaatschappij. Maar er zijn voor- en nadelen aan het gebruik van uw eigen verzekeringsdekking, die we verder zullen bespreken in de onderstaande tekst

schadevergoeding aanrijding

Voor- en nadelen van het gebruik van uw eigen verzekeringsdekking

Voordelen:

  • Met je eigen autoverzekering ben je sneller geholpen, omdat je lid bent.
  • Uw eigen autoverzekering zal hoogstwaarschijnlijk sneller met u worden afgewikkeld, omdat een schadevergoeding aanrijding van uw verzekering kan worden geclaimd, ongeacht wiens schuld het ongeval was.

Nadelen:

  • Uw eigen verzekeringsdekking kan beperkt zijn tot het bedrag dat in hun bedrijfspolis wordt vermeld. Als u de limiet van uw verzekering overschrijdt, moet u de rest van de reparatie uit eigen zak betalen.
  • Dat zijn de voor- en nadelen, het claimen van de verzekering is eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is uw verzekeringsmaatschappij te bellen en hen te vertellen wat er is gebeurd.