Met een Dolly bakfiets de weg op

Dolly-Bakfiets-

Een Dolly bakfiets is heel geschikt om de weg mee op te gaan. De bakfiets is te gebruiken voor vervoer van personen, maar ook voor vervoer van goederen. Dat maakt het heel gemakkelijk. Het is goed om te weten dat ze elektrisch ondersteund worden. Op die manier wordt het dus alleen maar gemakkelijker om de fietsen te gebruiken. Er hoeft dan geen hinder van de omstandigheden te worden ondervonden. Daar is deze bakfiets dan ook speciaal op ontworpen.

Dolly Bakfiets

Ook geschikt voor langere tochten

Het aantrekkelijke aan de Dolly bakfiets is dat deze goed te gebruiken is onder allerlei omstandigheden. Dat betekent dat gebruik in steden heel goed mogelijk is. Het ontwerp is echter ook aangepast voor de lange afstanden. Daardoor is het ook leuk om er de wat grotere tochten mee te maken. Dat kan mede ook doordat de accu sterker is en een grotere actieradius te bieden heeft. Dat maakt het flink leuker om lekker een stuk te gaan fietsen met elkaar.

Dolly Bakfiets

Geschikt voor transport

De Dolly bakfiets is ook heel geschikt voor transport. Alleen al het feit dat de fiets gemakkelijk zo’n 275 kilogram mee kan dragen, is hier een bewijs voor. Daarom wordt de bakfiets ook vaak voor deze doeleinden gebruikt. Met de elektrische ondersteuning is het bovendien gemakkelijk om snel op de plaats van bestemming te komen. Snel vervoer van mensen en goederen op een gezonde manier is daarmee te garanderen. Dat is ook een goede reden om de bakfiets als optie te zien.