112 alkmaar

Natuurlijk lees je het liefst alleen maar het leuke nieuws uit je stad, of de dingen waar je naar op zoek bent zoals een leuk dagje uit. Maar helaas vallen er in de krant ook 112 alkmaar meldingen te lezen, ongelukken, branden, maar ook de minder leuke dingen als steekpartijen of andere ernstige ongelukken. Net zoals andere steden gebeurd dit ook in de regio Alkmaar, of welke politie inzet is er nodig geweest om de topwedstrijden van AZ Alkmaar in goede banen te leiden. Wil je overal op de hoogte van blijven lees dan regelmatig op alkmaarsdagblad.nl. 

Lees ook het landelijke nieuws

Naast alle berichten over 112 alkmaar meldingen kun je ook het landelijke nieuws lezen, wat is er allemaal gebeurd op corona gebied en wat zijn de nieuwste maatregelen die het kabinet heeft genomen. Maar ook de leuke dingen als activiteiten voor de jongeren, wat kunnen zijn wel en niet doen in deze rare tijd. Mogelijkheden om samen te komen worden ook in het alkmaarsdagblad.nl vermeld, eigenlijk alles wat er gaande is in de regio en in Alkmaar zelf valt er te lezen.

112 alkmaar

Ben je op zoek naar werk?

Je wilt natuurlijk als je in de regio Alkmaar woont ook werken in de regio, in de online editie van het Alkmaars dagblad kun je de nieuwste vacatures bekijken. Misschien zit er nog een leuke vacature tussen die je een nieuwe baan oplevert. De krant is een overzichtelijke krant met duidelijke koppen aan de bovenkant, zoals 112 alkmaar, uitgaan, vacatures en zo nog meer koppen om de verschillende nieuwsberichten te kunnen lezen. Je kunt niet om de krant heen, als je op de hoogte wilt blijven van al het nieuws in en rond Alkmaar. Neem snel een kijkje op alkmaarsdagblad.nl en wees snel weer op de hoogte.