Ben jij een type dat bij de eerste zonnestraaltjes al in de tuin ligt? Dan is het vooral nu zeker geen overbodige luxe om de juiste ligbedden aan te schaffen. Met vooral nu, bedoel ik het weer wat de afgelopen weken hebben en de tijd waarin we nu leven. Want je kan immers niet echt veel doen. Aangezien heel Nederland wordt geacht om thuis te blijven komt het dubbel zo goed uit. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om op het gras te liggen met een handdoek, maar mijn voorkeur gaat dan al heel snel uit naar een echt comfortabel ligbed.

Het nadeel van een ligbed is dat het bijvoorbeeld niet in zitmodus geplaatst kan worden. Een ligstoel daarentegen kan dat weer wel. Echter, je kan dus wel uitgebreid liggen op een ligbed. Je kan dan lekker liggen en genieten van jouw favoriete tijdschrift of boek, je kan lekker zonnen of gewoon even lekker een dutje doen. Het biedt in ieder geval de optimale comfort voor in de tuin, voornamelijk tijdens de zonnige dagen. Je kan een ligbed wel in verschillende standen klappen, zodat je toch andere posities kan aannemen.

Wat hierbij mooi kan aansluiten is een tuinbank. Tuinbanken zijn mooi en stijlvol en staan eigenlijk altijd wel goed in een tuin. Het is vooral voordelig als er meerdere mensen op bezoek komen, aangezien het meerdere plekken heeft. Toch heeft een tuinbank wel het een en ander nodig om in de goede staat te blijven. Om er voor te zorgen dat je tuinbank zolang mogelijk goed blijft kan je de tuinbank het best niet in de directe zon zetten. De schadelijke UV-straling kan het hout namelijk flink aantasten. Er zijn eigenlijk nog veel meer tips en mogelijkheden te bekijken bij Fonteyn. Meer informatie hierover is altijd te vinden op de website van Fonteyn.