Ontzettend blij met hulpmiddel

E liquid kopen

Het stoppen met roken begon toen ik zocht naar e liquid kopen. Dit is een stof voor je e device, die ik toevalligerwijs al in mijn bezit had. Ik had alleen geen vloeistof, dus ging ik via het internet op zoek naar lekkere en fijne smaakjes. Ik had er een paar besteld, en ook nog even gekeken of ik vloeistof met nicotine wilde, maar het leek mij het beste om helemaal te stoppen. Alleen het idee van af en toe een hijs nemen, leek mij wel nog fijn om te behouden. Het gebruik is erg simpel en eigenlijk waren de eerste frisse smaakjes al meteen mijn favoriet. Ik heb geen echte sigaretten meer en ik denk dat ik vier keer per dag even inhaleer van mijn e sigaret. Je moet wel wat langer inademen, om de damp en de smaak te voelen, maar dit vind ik een fijn gevoel. Het is daarmee een handig hulpmiddel om uiteindelijk voorgoed te stoppen met roken.

E liquid kopen

Je kunt ook zelf mixen

Wat leuk is aan die smaakjes, is dat je zelf je eigen mix kan maken, zo kan je bijvoorbeeld een beetje karamel bij je tabak smaak doen, waardoor je een eigenaardige (maar lekkere) smaak krijgt