Rolsteiger

De volgende keer dat je een klus in huis moet doen in de hoogte, laat die keukentrap dan eens zitten en kijk naar de mogelijkheden als het gaat om het bestellen van een rolsteiger! Rolsteigers komen in alle vormen en maten en zijn eenvoudig te huren via internet. Vaak kan de rolsteiger al binnen 24 uur geleverd worden tegen bescheiden prijzen.

Verven

Rolsteiger

Wanneer je een ruimte moet verven komt het goed van pas om zowel de extra loopruimte op hoogte te kunnen benutten die een steiger biedt, maar daarnaast moet je ook het rol-aspect niet vergeten. Rollende steigers bewegen jou makkelijk door de ruimte waardoor je niet zoals met een trap telkens op een neer gaat om de trap te verplaatsen. Sneller, efficiënter werken dus. Rolsteigers die je op kunt vouwen zijn eenvoudig naar binnen te verplaatsen en passen zelfs in de meest kleine kamers. Het werkt zo ontzettend veel fijner met een rolsteiger dus de volgende keer dat je aan het klussen bent in huis en een tijdje moet werken aan de bovenkant van de kamer, huur dan gewoon eens een rolsteiger.

Stucen

Ook voor het stucen van een hoge kamer is een rolsteiger ideaal. Je kunt al je materiaal namelijk naast je plaatsen om die steiger waardoor je minder tijd verliest dan met het telkens op een neer lopen op een trap.