stress

Wil je die overtollige kilo’s eindelijk een keer kwijt? Alleen weet je niet goed hoe je dit voor elkaar kan krijgen? Sportschool Helmond neemt u graag aan de hand.

Voeding-fitness schema

Deze sportschool is tegenover andere sportscholen toch iets anders. Zij vinden het namelijk belangrijk dat er genoeg informatie en ondersteuning wordt gegeven om zo ervoor te zorgen dat de beste resultaten behaald worden. Zij kijken graag met u naar uw voeding. Voeding is namelijk even belangrijk misschien nog wel belangrijker als het sporten en bewegen zelf! 

Dit omdat je een bepaald eetpatroon hebt opgebouwd, hierdoor krijgen mensen na een langere tijd van het volgen van een eetschema, het vaak moeilijk omdat ze een totaal ander patroon proberen te creëren. Dit is natuurlijk goed zou je denken. Dit is het ook alleen is het wel van belang dat het eetschema realistisch is om het zo ook te kunnen uitvoeren. 
Naast het eetschema is een realistisch fitness schema ook handig. Dit gaat ervoor zorgen dat je precies weet wanneer en wat voor oefeningen je dient uit te voeren. Ook hierbij is het belangrijk dat dit past bij je manier van leven anders gaat het geen enkel effect krijgen en zullen er geen resultaten behaald worden vandaar dat ondersteuning van belang is.