stoelverhoger auto

In Nederland is een stoelverhoger verplicht voor kinderen tot 1.35 meter. Een stoelverhoger auto is ideaal voor in een tweede auto of voor opas en omas. Je kan een zitverhoger makkelijk plaatsen en daardoor ook makkelijk te verwisselen van auto. Ook is een stoelverhoger makkelijk schoon te maken. 

Groot assortiment

Autostoelverhoger

Een rugleuning kan misschien niet praktisch zijn omdat jouw kind te groot hiervoor is, dan zijn er ook stoelverhogers zonder rugleuningen of rugleuningen die je makkelijk kan verwijderen. Het is wel minder veilig zonder een rugleuning, maar het biedt nog steeds wel meer veiligheid dan helemaal geen stoelverhoger auto. 

Een stoelverhoger kan je gebruiken voor kinderen vanaf 15-22 kilogram en je kan het gebruiken met een gordel die al in de auto zitten. Zonder een auto stoelverhoger kan de gordel boven de hals komen en dat is niet comfortabel voor het kind. Het is ook erg onveilig als de gordel over de hals zit. Dus om het zo veilig mogelijk te houden kun je het best een auto stoelverhoger gebruiken zodat de gordel bij de schouders zit. Het veiligst is een autostoel verhoger met een rugleuning en zijsteunen voor je kind.